Over Compadres MMA

Over ons

Op 4 September 2017 opent Compadres MMA haar deuren. Compadres betekent in het Spaans broeder, kameraad of vriend.  Precies zoals de naam doet vermoeden is het doel om samen als echte compadres sterker te worden en te groeien in plaats van op elkaar in te beuken tijdens de trainingen. Compadres MMA is aangesloten bij F.O.G. (Federatie Oosterse Gevechtskunsten) lid NOC/NSF.

 

 

Romano delos Reyes

Alle trainingen worden verzorgd door voormalig vechter Romano delos Reyes, die met ruim 20 jaar ervaring in de sport op zowel nationaal als internationaal niveau, een ware kenner met passie voor zijn vak te noemen is.

Daarbij heeft hij meer dan 40 gevechten (kickboksen en MMA) op zijn naam staan en ruime ervaring in het doceren van de sporten. Hij is tevens rijksgediplomeerd en erkend door NOC/NSF. Door op een laagdrempelige manier zijn kennis en ervaring te delen weet hij anderen te enthousiasmeren, of je nou net begint of een ervaren vechter bent. De trainingen zijn intensief en daarom ook uitermate geschikt als Cardio Workout voor mensen die graag af willen vallen.

De groepen zijn gemengd en nieuwe dames zijn dan ook van harte welkom.

Copyright © 2017 Compadres MMA | Alle rechten voorbehouden

Website wordt ondersteund door Quarterback Studios